Thursday, March 28, 2024

Görkemli Otel Düğünleri İçin Birbirinden Özel Süsleme Önerileri | Blog

Must Read


Otel düğünleri, çiftlere sağladıkları avantajlar sebebiyle yılın her ayında ilgi görmekte ve tercih edilmektedir. Siz de eşinizle görkemli bir otel düğünü yapmaya karar vermiş ve bu nedenle süsleme yani dekorasyon önerileri araştırıyor olabilirsiniz. Peki otel düğünlerinde kullanılacak süsleme ögeleri nasıl olması gerekiyor? Bu yazımız size fikir verebilir, hatta sizin için bir rehber niteliği taşıyabilir. İşte görkemli otel düğünleri için birbirinden özel süsleme önerileri!

 

Dev avizeler

Dev avizeler, otel düğünlerinde mekâna ihtişam katabilir. Kristal taşlar veya çiçeklerin kullanıldığı tasarımlara, konseptinize uyumlu bir şekilde mekânda yer verebilirsiniz. Bu sayede mekânın büyüleyici bir atmosfere sahip olmasını sağlayabilir, fotoğraflarda benzersiz kareler yakalayabilirsiniz.

 

Sarkıt ışıklandırmalar

sarkıt

Bir diğer süsleme önerimiz ise sarkıt ışıklandırmalar. Otel düğünlerini görkemli bir hale sokan bu malzemeler sayesinde dekorunuzu tamamlayabilir ve yine unutulmaz bir atmosfer yaratabilirsiniz. Mekânın aydınlatmasının ortama büyüleyici bir hava katacağını unutmayın!

 

Çiçekli gelin yolu

Düğüne giriş anı sanıyoruz düğünün en önemli dakikalarından biridir. Çünkü bu anda herkesin gözü üzerinizde olur. İşte bu anı hem görkemli kılmak hem de etkileyici fotoğraflara sahip olmak için gelin yolunuzu çiçekler ve ışıklarla süsleyebilirsiniz. Bu sayede kendinizi peri masalında gibi hissedebilir, mutluluğunuzu ikiye katlayabilirsiniz.

 

Fotoğraf köşesi

Düğünüzde farklı bir fotoğraf köşesi oluşturmaya ne dersiniz? Mesela uygun bir fon ışığı ile mekândan ayrılan bir bölüm ve oraya yerleştirilmiş renkli kadife bir koltuk! Bu sayede konuklarınızla unutulmaz kareler yakalayabilir, mekâna ayrı bir hava kazandırabilirsiniz.

 

Dev masa süsleri

dev masa süsleri

Bildiğiniz tüm masa süslerini unutun! Otel düğünlerinde masa süslemelerinizde son derece iddialı ve gösterişli aksesuarlar kullanabilirsiniz. Mesela dev çiçeklerle hazırlanmış masa süsleri! Bu süslemeler ile mekanla uyumlu bir ambiyans yaratabilir, mekânın görkemini arttırabilirsiniz.

 

Işık gösterileri

ışık gösterileri

Otel düğünleri, kendiliğinden ihtişamlı bir ortama sahiptir. Ancak sizin süslemelerde kullanacağınız detaylar bu ihtişamı daha etkili kılmanızı sağlar. Bunun için duvar ve tavan süslemelerinde ışık gösterileri kullanabilirsiniz. Duvar veya tavanı kaplayacak illüstrasyon uygulamaları, ortama bambaşka bir hava katabilir.

 

Şık karşılama panoları

Konuklarınızın daha mekâna girerken size özel aksesuarlarla karşılaşması, iyi bir fikir olabilir. Bunun için üzerinde isimlerinizin yazdığı, farklı tasarımlarda karşılama panoları hazırlatabilir; misafirlerinizi daha giriş kısmında ortamın atmosferine hazırlayabilirsiniz.

 

Büyüleyici sandalye süslemeleri

Sandalye süslemeleri de mekânın dekorasyonunu tamamlayacak en önemli ögelerdir. Konsepte uygun bir şekilde süsleyeceğiniz sandalyeler, ortama bambaşka bir görkem katabilir. Bunun için şeffaf kurdeleler ve inciler kullanabilir; sandalyelerinizi sade bir şıklıkla dekore edebilirsiniz.

 

Büyük masa ortası çiçekleri

Otel düğünlerinde genelde büyük çiçeklerle hazırlanmış masa ortası çiçekleri tercih edilir. Orkide gibi büyük çiçeklerle hazırlanan masa ortası çiçekleri, kristal tabak ve bardakların arasından yükselirken büyüleyici bir atmosfer yaratılmasına öncülük edebilir. 

Düğün organizasyonlarınızı Elite World Hotels ayrıcalığı ile organize etmek isterseniz bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca 0212 237 17 00 numaralı telefonu arayarak paketler ve kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Düğününüzün Konseptine Göre Düğün Pastası Tavsiyeleri!

Farklı Bir Düğün Hayal Edenler İçin 9 Öneri

Düğün Şarkılarınızı Seçmeden Önce Bu Yazıyı Mutlaka Okuyun

5 Adımda Düğün Fotoğraflarınız Unutulmaz Olsun!




- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest News

Saudi Arabia to participate in Miss Universe 2024 for first time

Saudi Arabia will participate in the Miss Universe 2024 pageant for the first time in the history of...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img